Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Digitalizarea: oportunitate pentru inovare în consultanță

14 noiembrie 2018 @ 8:00 am - 15 noiembrie 2018 @ 5:00 pm

Euro 200

Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) organizează cea de-a doua conferință internațională dedicată industriei de consultanță, pe 14-15 noiembrie 2018, în Cairo, Egipt.

 

Tema din acest an este digitalizarea, tratată ca oportunitate de a inova.

În sesiunile principale, vorbitori cu experiență internațională vor aborda temele globale și tendințele din industrie care influențează dezvoltarea serviciilor de consultanță.

În sesiunile de tip ”breakout”, experți în diverse arii de practică vor discuta despre oportunitățile pe care digitalizarea le aduce în noi zone de consultanță. Subiecte precum big data și analytics, transformări digitale, tehnologie financiară și soluții de finanțare alternative, consultanță pentru afaceri în stadiu incipient, precum și câteva zone de nișă, cum ar fi instrumente de diagnoză inovatoare, contracte inteligente și blockchain vor fi tratate de experți în cadrul conferinței.

 

De ce să participați?

  • Obțineți un avantaj competitiv prin oportunitatea de a învăța de la liderii din industria de consultanță și din lumea afacerilor.
  • Participați la sesiunile de ”breakout” și învățați să aplicați noi tehnici, modele și abordări pentru consultanță în era digitală.
  • Combinați experiența cu inovația pentru a vă dezvolta activitatea de consultanță.
  • Vă extindeți rețeaua de parteneri și identificați noi oportunități prin întâlnirile cu experți în consultanță dintr-o gamă largă de piețe, precum și cu agenții internaționale de consultanță interesate de parteneriate locale.

 

Taxă participare

Conferința este organizată de BERD cu finanțare din partea Uniunii Europene, în cadrul inițiativei UE pentru incluziune financiară, cu scopul de a dezvolta competențele, expunerea și rețeaua de consultanți din țările în care BERD activează. Conferința este non-profit, iar finanțarea din partea Uniunii Europene permite ca taxa de participare să fie redusă substanțial.

Taxa de participare este de 200 de euro și include participarea la conferință și cina de gală. Dacă doriți să participați și la seminar opțional privind scrierea efectivă a propunerilor, organizat pe 13 noiembrie, taxa de participare va fi de 280 de euro.

Pentru înscriere și plata taxei de participare, vă rugăm să accesați: https://whova.com/portal/registration/sfccc_201811/

Pentru mai multe informații despre eveniment, seminarul opțional, unități de cazare partenere, accesați : https://www.ebrd.com/news/events/digitalisation-opportunities-for-innovation-in-consultancy-.html

 

Detalii

Începere:
14 noiembrie 2018 @ 8:00 am
Se termină:
15 noiembrie 2018 @ 5:00 pm
Preţ:
Euro 200
Sit web:
https://www.ebrd.com/news/events/digitalisation-opportunities-for-innovation-in-consultancy-.html

Loc de întâlnire

Marriot Mena House
6 Pyramids Road, Giza, Cairo 12556 Egypt
Cairo, Egipt
+ Harta Google