Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Strategie şi soluţii competitive pentru sectorul de producţie

23 martie 2018

Banca Europeană pentru Reconstrucție şi Dezvoltare organizează cel de-al doilea eveniment din cadrul seriei Dezvoltă-ți afacerea, care are ca obiectiv susținerea dezvoltării IMM-urilor românești prin acces la expertiză internațională și instrumente de finanțare.

Vă invităm să participați la evenimentul Strategie și soluții competitive pentru sectorul de producție pentru a afla care sunt cele mai noi tendințe în managementul strategic, cele mai importante avantaje competitive în producţie și oportunitățile de finanţare BERD pentru IMM-uri, alături de experţi în proiecte internaționale şi echipa locală BERD.

Trainingul are o durată de trei zile, 14-16 mai, se va desfășura în limba engleză, iar numărul participanților este limitat la 15.
Taxa de participare, în valoare de 300 de euro, acoperă materialele de training, prânzul, gustările și băuturile din pauzele de cafea în fiecare zi de curs. După înregistrarea pe website, un reprezentant BERD vă va contacta pentru a demara procesul de înscriere și plată, în limita locurilor disponibile.

Loc de întâlnire

Metropolis Center
Bd. Iancu de Hunedoara nr. 56-60
București, 010292 Romania
+ Harta Google
Telefon:
+40 21 202 71 00