Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Training: Tehnici avansate de comerț exterior și finanțare pentru IMM-uri

14 mai 2018 @ 8:00 am - 16 mai 2018 @ 5:00 pm

€300

Trainingul „Tehnici avansate de comerț exterior și finanțare pentru IMM-uri” se adresează directorilor și managerilor de departamente din sectorul IMM care doresc să își dezvolte afacerea în afara granițelor țării.

Dezvoltat de către Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare pentru IMM-uri, trainingul propune o abordare practică și aplicată asupra tehnicilor și a instrumentelor de finanțare în comerțul exterior. Obiectivul cursului este de a oferi suportul necesar IMM-urilor pentru a dezvolta strategii concrete de export, BERD susținând astfel sectorul privat în eforturile de a intra pe piețele internaționale.

Cursanții vor învăța fundamentele comerțului exterior, de la tehnici în procesul de vânzare, asigurarea transportului internațional și a creditelor la export, la exportul de mărfuri și servicii în străinătate. La finalul trainingului, capacitatea participanților de a gestiona operațiunile de export și de a lua decizii informate cu privire la evaluarea pieței și managementul riscului de plată va fi îmbunătățită.

Trainingul are o durată de trei zile, 14-16 mai, și se va desfășura în limba engleză, iar numărul participanților este limitat la 15.
Taxa de participare, în valoare de 300 de euro, acoperă materialele de training, prânzul, gustările și băuturile din pauzele de cafea în fiecare zi de curs. După înregistrarea pe website, un reprezentant BERD vă va contacta pentru a demara procesul de înscriere și plată, în limita locurilor disponibile.

Detalii

Începere:
14 mai 2018 @ 8:00 am
Se termină:
16 mai 2018 @ 5:00 pm
Preţ:
€300

Loc de întâlnire

Marshal Garden
Calea Dorobanți 50B
București, 010574 Romania
+ Harta Google