Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Tendințe globale ale industriei IT&C: noi oportunități pentru România

6 noiembrie 2018 @ 8:30 am - 1:30 pm

Banca Europeană pentru Reconstrucție şi Dezvoltare organizează cel de-al treilea eveniment din cadrul seriei Dezvoltă-ți afacerea, care are ca obiectiv susținerea dezvoltării IMM-urilor românești prin acces la expertiză internațională și instrumente de finanțare. Evenimentul Tendințe globale ale industriei IT&C: noi oportunități pentru România va avea loc pe 6 noiembrie 2018, 8:30, la Grand Hotel Italia (sala Botticelli) Strada Trifoiului 2, Cluj-Napoca.

Aflați de la experții BERD în sectorul IT&C cum pot fi valorificate oportunitățile din industrie, care sunt instrumentele de finanțare avute la dispoziție și ce impact asupra afacerii îl are accesarea finanțării BERD pentru proiecte de consultanță internațională sau locală.

Invitatul special al evenimentului este Dr. Phillip Chung, coordonator al echipei ICT pentru proiecte cu expertiză internațională din cadrul BERD. Dr. Chung deține un doctorat în inginerie informatică și are o experiență de peste 25 de ani în industrie.

Evenimentul este organizat prin programul Advice for Small Businesses care oferă IMM-urilor acces la expertiză internațională și sprijin financiar pentru implementarea proiectelor de consultanță. Peste 716 de întreprinderi au beneficiat până acum de program, cu rezultate excelente: într-un an de la finalizarea proiectului, 72% dintre companii îşi sporesc cifra de afaceri în medie cu 45%, iar 55% dintre ele îşi îmbunătățesc productivitatea pe măsură ce se dezvoltă.

Detalii

Data:
6 noiembrie 2018
Timp:
8:30 am - 1:30 pm

Loc de întâlnire

Grand Hotel Italia
Strada Trifoiului 2
Cluj-Napoca,
+ Harta Google