Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Performanță la export? Aflați cum

16/05/2018 @ 17:00 - 20:00 EEST

Descărcați prezentările susținute în cadrul evenimentului:
Prezentare Jonathan Walden
Prezentare Daniela Marin

***
Este recunoscut faptul că produsele și serviciile oferite de IMM-urile românești au calitatea necesară pentru a concura cu succes pe piețele externe, dar potențialul brandurilor locale pare încă insuficient exploatat.

Ce le trebuie brandurilor românești pentru un export performant?

Echipa EBRD Advice for Small Businesses are plăcerea să vă invite la un eveniment informal despre oportunități, conexiuni și imaginea la export a brandurilor românești, miercuri, 16 mai, de la ora 17.00, la Marshal Garden Hotel, București.

Evenimentul va aduce împreună consultanți, antreprenori și manageri din companii locale, alături de experții programului EBRD Advice for Small Businesses și experți internaționali. Veți avea prilejul să stabiliți noi contacte și să aflați opiniile reprezentanților unora dintre cei mai importanți catalizatori în dezvoltarea economiei locale.

Expertul în comerț exterior, Jonathan Walden, Lider de echipă și specialist tehnic, Crown Agents, va vorbi despre politicile economice, intervențiile și inițiativele private care vizează promovarea exporturilor.

Participarea la eveniment este gratuită, dar numărul de locuri este limitat. Pentru a vă asigura participarea, vă rugăm să nu amânați înregistrarea.

 

Detalii

Data:
16/05/2018
Timp:
17:00 - 20:00 EEST

Loc de întâlnire

Marshal Garden
Calea Dorobanți 50B
București, București 010574 Romania
+ Harta Google

17.00 – Introducere

17.15 – Extinderea exportului prin facilitarea comerțului, Jonathan Walden, Crown Agents Ltd.

18.00 – Programele BERD pentru sprijinirea IMM-urilor românești cu activități de export, Daniela Marin, Principal Manager, BERD

18.20 – Ceremonia de acordare a diplomelor pentru trainingul „Tehnici avansate de comerț exterior și finanțare pentru IMM-uri”

18.40 – Networking

 

Înregistrările la acest eveniment s-au încheiat